Relax fauteuils en sta-op stoelen, geheel op uw maat gemaakt

Relax fauteuil

 Een stoel waarin u comfortabel kunt zitten, is een stoel speciaal voor u op uw maat gemaakt. Een stoel op maat biedt een goede ondersteuning van de wervelkolom en een juiste ondersteuning van de lende.

Daarnaast is de zithoogte en de zitdiepte belangrijk.

Tot slot moet ook rekening gehouden worden met de juiste zithoek en de hoogte van de armleuning. Onze stoelen op maat voldoen aan de voorwaarden voor ergonomisch zitten.

Wij leveren extra kleine stoelen voor mensen met korte benen!!

In de relax fauteuils zitten twee motoren, zodat uw voetenbankje los van uw rugleuning bediend kan worden. U wilt immers niet altijd beide functies tegelijk gebruiken. Onze stoelen zijn standaard uitgevoerd met een Topswing (hoofdsteun).

Sta-op stoel

 Heeft u moeite met opstaan uit uw stoel? De sta-op stoelen bieden u hulp bij het opstaan. De modellen zijn eigentijds en passen in ieder interieur. Nu nadenken over een sta-op stoel, die u wellicht pas in de toekomst echt zult gaan gebruiken, is niet zo’n verkeerde keuze. Immers, onze sta-op stoelen gaan jaren mee en een sta-op functie in uw relaxfauteuil is een extra optie (extra luxe) voor het moment waarop u dit nodig zou gaan hebben.

Standaardstoel of stoel met gasveer in combinatie met een bank of eetkamerstoel

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om onze stoelen zonder relax of sta-op functie aan te schaffen. Heeft u aan één relax- of sta-op fauteuil voldoende, maar wilt u twee stoelen in hetzelfde model en/of kleurstelling aanschaffen, dan is het een optie om te kiezen voor één relax of sta-op fauteuil en één standaard fauteuil met dezelfde uitstraling. Ook deze stoel wordt uiteraard op maat gemaakt.

Onze stoelen kunnen bovendien uitgevoerd worden met een gasveer systeem. U oefent met uw lichaam enige druk uit op de rugleuning, waardoor de voetenbank omhoog komt. De rugleuning bedient u onafhankelijk van de voetenbank door middel van een hendel.

Om een set helemaal compleet te maken, is het bij een aantal modellen eveneens mogelijk om een bank te laten maken. Eetkamerstoelen in dezelfde kleurstelling maken uw interieur compleet.

Onze meubels kunnen gemaakt worden in stof, leer of een combinatie van stof en leer. Er is keuze uit vele kleurstellingen en combinaties.

Opties

Onze stoelen kunnen geleverd worden met diverse opties, zoals hoofdkussen in stof of leer, een draaivoet plat, een draaivoet spin, wieltjes, aluminium pootjes, lendepompje en/of een accu. De accu is een uitstekende optie wanneer u een stoel met 2 of 3 motoren aanschaft, maar geen kabels over de grond wilt zien. Door het gebruik van de accu heeft u geen last van snoeren, die uw woonkamer ontsieren of waarover u kunt struikelen.

Scroll naar top