Mellow Line collectie

Relaxen in een stoere Mellow Line stoel

Deze uiterst comfortabele fauteuil met een eigentijdse uitstraling heeft een eenvoudig te bedienen tiptoets. Er zijn diverse modellen, in verschillende configuraties mogelijk. Een aantal stoelen uit deze collectie hebben geen armleuningen, waardoor het gebruik van een iPad of laptop gemakkelijk is.

De stoel is leverbaar in zowel stof als leer. Een stoere leersoort in vintage uitstraling of een matte kleur zorgt voor een robuuste uitstraling. De stoelen kunnen geleverd worden met verschillende voetplaten, zoals bijvoorbeeld hout, metaal, platvoet, 5 teens zwart of een spinvoet. Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden. 

Geef de relax fauteuil in deze collectie een eigen gezicht met de verschillende mogelijkheden in stiknaden. Bijvoorbeeld een stiknaad met een bies, 2 cm buitenwerks dubbele stiknaad of een Engelse naad. Het stiksel kan in dezelfde kleur als het leer of juist in een contrastkleur. Het is zelfs mogelijk om in het zit- en ruggedeelte verwarming aan te brengen.

Relaxen was nog nooit zo relaxed.

Een leuke aanvulling bij de collectie is een schommelstoel. Daarnaast is er een bureaustoel ontwikkeld, die eveneens te gebruiken is als eetkamerstoel.  De stoel kan met een hoge of lage rug, een klep voor relaxte zit, met of zonder armleuningen. Een optie is de kantelfunctie en als bureaustoel is de stoel in hoogte verstelbaar.

De bank in de Mellow Line is geheel naar eigen behoefte in te delen. Met of zonder armleuning. Vast of beweegbaar voor een relax stand. Met of zonder lounge gedeelte.

Scroll naar top