Hoe worden de stoelen gemaakt?

Al onze stoelen worden in Nederland met de hand gemaakt.

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De stoffen zijn stevig en zeer geschikt voor veelvuldig gebruik van de stoel. U kunt kiezen uit een fijn of een grover geweven stof in vele kleurstellingen. Kiest u voor een leren stoel, dan wordt onder andere gekozen voor een uitstekende kwaliteit Italiaans rundleer.

In eigen naaiatelier worden de lappen stof of stukken leer op maat gemaakt voor de juiste stoel of bank. 

Voor ieder model zijn mallen in vele maten, zodat snel ingespeeld kan worden op de vraag van de klant. Komt er daarnaast een specifieke wens dan wordt een nieuwe mal gemaakt en voldaan aan het verzoek van de afnemer.

Alles wordt met de hand vervaardigd en een voortdurende controle tijdens het maken van de stoel of bank zorgt ervoor dat het product een perfect eindresultaat krijgt. De motoren die gebruikt worden zijn van uitstekende kwaliteit en garanderen een lange levensduur.  In principe kan alles in overleg… of het nu een extra brede zitting is, een steviger of juist een zachter zitkussen, een aangepaste hoogte voor bijv. armleuningen, vraag het ons.

Wij adviseren u graag en gaan in overleg met onze fabrikant.

Scroll naar top

Opheffingsuitverkoop!

Onze winkel moet leeg.

40 – 60% korting op relax fauteuils, banken en sta-op stoelen en bedden.

In verband met de regels van het RIVM vanwege de Corona crisis zijn wij op aangepaste tijden open. Neemt u a.u.b. eerst telefonisch contact (085-1119734) met ons op om teleurstelling te voorkomen.

Wij houden de regels aan voor uw en onze veiligheid.

Uiteraard kunt u gewoon terecht voor service!